EJOCURINOI.RO // JOCURI AMUZANTE // COWBOY UL BEAT

Link-uri sponsorizate

Cerinte: Flash Player 8 ( Click aici sa instalezi )


Mai multe JOCURI AMUZANTE

Descriere joc

Cowboy Ul Beat

Descriere Cowboy Ul Beat: Cowboy-ul acesta , care nu poate fi decat din Texas a ramas la un bar unde are de gand sa bea mult . Ajuta-l pe acesta sa bea cat mai multa bautura , tinandu-i echilibru .

Cum se joaca: Foloseste mouse-ul pentru a-l mentine pe cowboy pe scaun . Apasa de cat mai multe ori click 1 ( stanga ) pentru a incerca sa-l tii pe scaun .

Tocmai ai jucat unul dintre cele mai frumoase jocuri noi de pe site-ul nostru, este vorba despre cowboy ul beat. Poti recomanda acest joc unui prieten de pe Facebook dand un simplu like. De asemenea, alaturi vei putea comenta jocul cowboy ul beat, unde ne vei putea spune parerea ta despre acest joc si ce trebuie imbunatatit. Dupa ce ai jucat acest joc te invitam sa incerci si unul din jocurile alaturate care fac parte tot din categoria Jocuri Amuzante.

Cuvinte cheie: Jocuri cowboy, Jocuri cu cowboy, Jocuri cowboi, Jocuri cowboy texas, Jocuri cu bautura, Jocuri cu betivi, Jocuri de ras, Jocuri tari, Jocuri cu bere, Jocuri amuzante, Jocuri distractive,