EJOCURINOI.RO // JOCURI CU MASINI // MAESTRUL CASCADOR

Link-uri sponsorizate

Cerinte: Flash Player 8 ( Click aici sa instalezi )


Mai multe JOCURI CU MASINI

Descriere joc

Maestrul Cascador

Descriere Maestrul Cascador: Stunt Master este un joc de acţiune bazat pe un cascador. Selectaţi o bicicletă sau o maşină şi asiguraţi-vă că efectuaţi fiecare tur de forţă cât mai bine posibil. Incercati sa parcurgeti fiecare nivel intr-un timp cat mai scurt.

Cum se joaca: SUS - acceleratie , SPACE - nitro . Parcurge fiecare nivel intr-un timp cat mai scurt pentru a obtine punctaj maxim.

Tocmai ai jucat unul dintre cele mai frumoase jocuri noi de pe site-ul nostru, este vorba despre Maestrul cascador. Poti recomanda acest joc unui prieten de pe Facebook dand un simplu like. De asemenea, alaturi vei putea comenta jocul Maestrul cascador, unde ne vei putea spune parerea ta despre acest joc si ce trebuie imbunatatit. Dupa ce ai jucat acest joc te invitam sa incerci si unul din jocurile alaturate care fac parte tot din categoria Jocuri Cu Masini.

Cuvinte cheie: Jocuri cu cascadorii, Jocuri, Jocuri cu masini si cascadorii, jocuri noi online cu cascadori, jocuri noi cu cascadorii, cele mai tari jocuri cu cascadorii,