EJOCURINOI.RO // JOCURI PENTRU COPII // ORASELUL LENES LAZY TOWN

Link-uri sponsorizateMai multe JOCURI PENTRU COPII

Descriere joc

Oraselul Lenes Lazy Town

Descriere Oraselul Lenes Lazy Town: Pentru ca distractia pe site-ul nostru sa fie completa , nu trebuia sa lipseasca personajele din desenele animate oraselul lenes lazy town . Ei bine , in acest joc te vei juca alaturi de Sportacus si de Stefania , completand un simplu puzzle.

Cum se joaca: Pentru a completa puzzle-ul trebuie sa folosesti mouse-ul . Pentru a forma imaginea completa , trebuie sa tragi cu ajutorul mouse-ului imaginea.

Tocmai ai jucat unul dintre cele mai frumoase jocuri noi de pe site-ul nostru, este vorba despre oraselul lenes lazy town. Poti recomanda acest joc unui prieten de pe Facebook dand un simplu like. De asemenea, alaturi vei putea comenta jocul oraselul lenes lazy town, unde ne vei putea spune parerea ta despre acest joc si ce trebuie imbunatatit. Dupa ce ai jucat acest joc te invitam sa incerci si unul din jocurile alaturate care fac parte tot din categoria Jocuri Pentru Copii.

Cuvinte cheie: Jocuri oraselul lenes, Jocuri de construit, Jocuri de facut puzzle, Jocuri puzzle, Jocuri cu stefania, Jocuri cu sportacus, Jocuri desene animate, Jocuri clopotel, Jocuri jetix, Jocuri de pe jetix, Jocuri cu desene, Jocuri din desene,