EJOCURINOI.RO // JOCURI DE GATIT // PIZZERIA ABATTI

Link-uri sponsorizate

Cerinte: Flash Player 8 ( Click aici sa instalezi )


Mai multe JOCURI DE GATIT

Descriere joc

Pizzeria Abatti

Descriere Pizzeria Abatti: Gateste pizza pentru toti pofticiosii. Pizza Abatti pe care tu o gatesti, este cea mai delicioasa pizza pe care am mancat-o vreodata. Joaca aceste jocuri noi de gatit si invata mai bine sa faci pizza.

Cum se joaca: Aranjeaza cu mouse-ul ingredientele de pizza pe blatul de pizza si nu lasa insectele sa se apropie de mancare.

Tocmai ai jucat unul dintre cele mai frumoase jocuri noi de pe site-ul nostru, este vorba despre pizzeria abatti. Poti recomanda acest joc unui prieten de pe Facebook dand un simplu like. De asemenea, alaturi vei putea comenta jocul pizzeria abatti, unde ne vei putea spune parerea ta despre acest joc si ce trebuie imbunatatit. Dupa ce ai jucat acest joc te invitam sa incerci si unul din jocurile alaturate care fac parte tot din categoria Jocuri De Gatit.

Cuvinte cheie: Pizza, Jocuri de gatit, Jocuri mancare, Jocuri cu mancare, Jocuri de mancare, Jocuri pizza, Mancare, Jocuri de facut mancare, Jocuri de facut pizza, Jocuri cu bucatari, Experti bucatari,