EJOCURINOI.RO // JOCURI DE GATIT // PIZZERIE DE FAMILIE

Link-uri sponsorizate

Cerinte: Flash Player 8 ( Click aici sa instalezi )


Mai multe JOCURI DE GATIT

Descriere joc

Pizzerie De Familie

Descriere Pizzerie De Familie: Pappas Pizza este numele pizzeriei familiei tale. Aici ai invatat de mic ca, clientul trebuie sa fie pe primul loc, iar calitatea serviciilor prestate si a produselor preparate trebuie sa fie exceptionala. Pappas Pizza este un joc cu comenzi de pizza, in care trebuie sa prepari pizza dupa comanda clientului.

Cum se joaca: Fa click pe ingredientele de pe masa, tine apasat butonul click si pune-le peste blatul de pizza, in ordinea de pe comanda. Elibereaza butonul click stanga pentru a pune ingredientele pe blat.

Tocmai ai jucat unul dintre cele mai frumoase jocuri noi de pe site-ul nostru, este vorba despre pizzerie de familie. Poti recomanda acest joc unui prieten de pe Facebook dand un simplu like. De asemenea, alaturi vei putea comenta jocul pizzerie de familie, unde ne vei putea spune parerea ta despre acest joc si ce trebuie imbunatatit. Dupa ce ai jucat acest joc te invitam sa incerci si unul din jocurile alaturate care fac parte tot din categoria Jocuri De Gatit.

Cuvinte cheie: Jocuri cu pizza, Jocuri de facut pizza, Jocuri de servit, Jocuri cu pizzerie, Jocuri cu fast food, Jocuri cu comenzi online, Jocuri cu mancare, Jocuri de facut mancare,