EJOCURINOI.RO // JOCURI AMUZANTE // SOLITAIRE ONLINE

Link-uri sponsorizate

Cerinte: Flash Player 8 ( Click aici sa instalezi )


Mai multe JOCURI AMUZANTE

Descriere joc

Solitaire Online

Descriere Solitaire Online: Jocul de solitaire oferit de microsoft va sta acum la dispozitie in varianta online. Foarte asemanator cu cel pe care il cunoasteti cu totii acestea dispune de cateva avantaje fata de clasicul solitaire.

Cum se joaca: Folositi MOUSE pentru a juca. Sortati cartile in coloanele din dreapta sus de la cea mai mica la cea mai mare si pe culori.

Tocmai ai jucat unul dintre cele mai frumoase jocuri noi de pe site-ul nostru, este vorba despre Solitaire online. Poti recomanda acest joc unui prieten de pe Facebook dand un simplu like. De asemenea, alaturi vei putea comenta jocul Solitaire online, unde ne vei putea spune parerea ta despre acest joc si ce trebuie imbunatatit. Dupa ce ai jucat acest joc te invitam sa incerci si unul din jocurile alaturate care fac parte tot din categoria Jocuri Amuzante.

Cuvinte cheie: Joc solitaire, Jocuri cu solitaire, Jocuri de solitaire, Jocuri noi solitaire, Joc solitaire online, Joaca solitaire online, Super joc solitaire online, Jocul solitaire online,