EJOCURINOI.RO // JOCURI PENTRU COPII // SPIOANELE DE PE JETIX

Link-uri sponsorizate

Cerinte: Flash Player 8 ( Click aici sa instalezi )


Mai multe JOCURI PENTRU COPII

Descriere joc

Spioanele De Pe Jetix

Descriere Spioanele De Pe Jetix: Intra intr-o noua misiune alaturi de spioanele de pe jetix. Ele au o misiune foarte precisa, trebuie sa distruga toti inamicii roboti, sa curete toate casele de marcat si sa gaseasca toate cititoarele de carduri ilegale montate in mall.

Cum se joaca: Foloseste tastele sageti, tasta Z, X si Space si tastele 1, 2, 3, 4, 5 pentru a juca spioanele de pe jetix.

Tocmai ai jucat unul dintre cele mai frumoase jocuri noi de pe site-ul nostru, este vorba despre spioanele de pe jetix. Poti recomanda acest joc unui prieten de pe Facebook dand un simplu like. De asemenea, alaturi vei putea comenta jocul spioanele de pe jetix, unde ne vei putea spune parerea ta despre acest joc si ce trebuie imbunatatit. Dupa ce ai jucat acest joc te invitam sa incerci si unul din jocurile alaturate care fac parte tot din categoria Jocuri Pentru Copii.

Cuvinte cheie: Jocuri cu spioanele, Jocuri totally spies, Jocuri pentru copii mici, Jocuri jetix, Jocuri de pe jetix, Jocuri de actiune, Jocuri cu desene animate, Jocuri de aventura, Jocuri cu lupte, Jocuri cu batai, Jocuri cu monstri,