EJOCURINOI.RO // JOCURI DE AVENTURA // STATIUNEA DE VACANTA

Link-uri sponsorizate

Cerinte: Flash Player 8 ( Click aici sa instalezi )


Mai multe JOCURI DE AVENTURA

Descriere joc

Statiunea De Vacanta

Descriere Statiunea De Vacanta: Ti-ai deschis propria statiune de vacanta si trebuie sa intampini clientii si sa ii cazezi in casutele lor. Fa curat in casute si ai grija deoarece nu vrei ca un client sa fie nemultumit de conditiile de cazare.

Cum se joaca: Foloseste MOUSE pentru a juca acest joc. Cazeaza clientii in statiunea ta de vacanta si ai grija de casutele din aceasta statiune.

Tocmai ai jucat unul dintre cele mai frumoase jocuri noi de pe site-ul nostru, este vorba despre statiunea de vacanta. Poti recomanda acest joc unui prieten de pe Facebook dand un simplu like. De asemenea, alaturi vei putea comenta jocul statiunea de vacanta, unde ne vei putea spune parerea ta despre acest joc si ce trebuie imbunatatit. Dupa ce ai jucat acest joc te invitam sa incerci si unul din jocurile alaturate care fac parte tot din categoria Jocuri De Aventura.

Cuvinte cheie: Jocuri de administrat, Pensiune de vacanta, Cabana de munte, Jocuri de manageriat, Jocuri de vacanta, Artificii, Schiuri, Jocuri de servit, Statiune, Cazare, Jocuri cazare, Manager, Simulation, Simulare,