EJOCURINOI.RO // JOCURI CU MASINI // THE HEIST

Link-uri sponsorizate

Cerinte: Flash Player 8 ( Click aici sa instalezi )


Mai multe JOCURI CU MASINI

Descriere joc

The Heist

Descriere The Heist: The heist este printre putinele jocuri cu masini de pe site-ul nostru cu asa multe misiuni si atat de complex. Scopul tau este sa transporti bani cu o dubita si sa ai grija sa nu faci accidente pe drum. Fiecare misiune iti aduce o gramada de bani, daca este terminata cu bine. Pentru a intra in unele misiuni, trebuie sa iti cumperi specialisti. Cu banii castigati de pe transporturi iti poti face upgrade la masina si iti poti cumpara arme.

Cum se joaca: Conduci masina cu ajutorul tastelor sageti, cu tasta space tragi, adunci cand ai o arma cumparata, iar cu tasta shift incetinesti timpul de miscare, insa nu si viteza.

Tocmai ai jucat unul dintre cele mai frumoase jocuri noi de pe site-ul nostru, este vorba despre the heist. Poti recomanda acest joc unui prieten de pe Facebook dand un simplu like. De asemenea, alaturi vei putea comenta jocul the heist, unde ne vei putea spune parerea ta despre acest joc si ce trebuie imbunatatit. Dupa ce ai jucat acest joc te invitam sa incerci si unul din jocurile alaturate care fac parte tot din categoria Jocuri Cu Masini.

Cuvinte cheie: Jocuri cu masini de viteza, Jocuri cu masini online, Jocuri cu curse, Jocuri de curse, Jocuri cu misiuni, Jocuri cu politie, Jocuri cu urmariri, Jocuri cu viteza, Jocuri de condus, Jocuri cu soferi, Jocuri de soferi, Jocuri cu busituri,