EJOCURINOI.RO // JOCURI PENTRU COPII // TRANSFORMARI DE HALLOWEEN

Link-uri sponsorizate

Cerinte: Flash Player 8 ( Click aici sa instalezi )


Mai multe JOCURI PENTRU COPII

Descriere joc

Transformari De Halloween

Descriere Transformari De Halloween: Jocuri Noi de halloween: De Halloween Jessica a iesit pe strada pe matura ei fermecata si zboara deasupra orasului in incercarea de a-si transforma inapoi toti prietenii transformati in monstrii. Ajut-o si tu pe Jessica in acest joc sa arunce cu substanta fermecata peste prietenii ei. Transformari de halloween face parte din sectiunea de jocuri pentru copii a site-ului nostru de jocuri noi si este un joc deosebit de amuzant pe care merita sa il incerci chiar acum.

Cum se joaca:

Tocmai ai jucat unul dintre cele mai frumoase jocuri noi de pe site-ul nostru, este vorba despre transformari de halloween. Poti recomanda acest joc unui prieten de pe Facebook dand un simplu like. De asemenea, alaturi vei putea comenta jocul transformari de halloween, unde ne vei putea spune parerea ta despre acest joc si ce trebuie imbunatatit. Dupa ce ai jucat acest joc te invitam sa incerci si unul din jocurile alaturate care fac parte tot din categoria Jocuri Pentru Copii.

Cuvinte cheie: Jocuri halloween, Jocuri cu magie, Jocuri de impuscat, Jocuri cu impuscaturi, Jocuri cu fantome, Jocuri cu monstrii, Jocuri cu misiuni, Jocuri cu scor,